Бутерброди з грінками — улюблена страва, яку можна подавати як на щодень, так і на свята. Ця закуска не змусить вас стояти на кухні пів дня, щоб здивувати гостей. Достатньо лише мати в шафці святкові грінки «Герчак», а в збережених — ці рецепти неймовірних намазок! ⠀ «Зелене канапе» Нам потрібно: — м'яке вершкове масло — 100 гр. — декілька стебел кропу — сік лимона -1 чайна ложка — дрібка солі та перцю ⠀ Переміщуємо інгредієнти виделкою. Масло отримає зелене забарвлення і приємний аромат із кислинкою. Намажте його на улюблені гріночки та смакуйте! ⠀ «Яєчно-сиркова намазка» — відварені яйця — 2 шт — плавлений сирок — 1 шт — часник — 2 зубчики — дрібка солі та перцю ⠀ Сирок та яйця подрібнюємо на тертці, додаємо часник та спеції. Накладаємо масу на грінки й пригощаємо гостей! ⠀ «М'ясна намазка» — відварені яйця — 3 шт — майонез — 5 столових ложок — варене м’ясо (або шинка чи ковбаса) — 100 гр ⠀ Подрібнюємо яйця та м’ясо, це можна зробити в блендері. Додаємо майонез, мажемо на гріночки і насолоджуємося швидкими перекусом.