⠀
«Зелене канапе»
Нам потрібно:
— м'яке вершкове масло — 100 гр.
— декілька стебел кропу
— сік лимона -1 чайна ложка
— дрібка солі та перцю
⠀
Переміщуємо інгредієнти виделкою. Масло отримає зелене забарвлення і приємний аромат із кислинкою. Намажте його на улюблені гріночки та смакуйте!
⠀
«Яєчно-сиркова намазка»
— відварені яйця — 2 шт
— плавлений сирок — 1 шт
— часник — 2 зубчики
— дрібка солі та перцю
⠀
Сирок та яйця подрібнюємо на тертці, додаємо часник та спеції. Накладаємо масу на грінки й пригощаємо гостей!
⠀
«М'ясна намазка»
— відварені яйця — 3 шт
— майонез — 5 столових ложок
— варене м’ясо (або шинка чи ковбаса) — 100 гр
⠀
Подрібнюємо яйця та м’ясо, це можна зробити в блендері. Додаємо майонез, мажемо на гріночки і насолоджуємося швидкими перекусом.