Дехто вважає, що грінки роблять із сухого хліба. Проте це зовсім не так. Ми використовуємо спеціальне тісто, а не готові засушені вироби.
⠀
Найважливіше в грінках, грісіні та крутонах «Герчак» — технологічний процес приготування. Спочатку ми замішуємо тісто, а потім — випікаємо сухарні плити. Вони вистоюються 14−20 годин. Такий «відпочинок» запобігає заминанню виробів при нарізанні на скибки. Готові скибочки відправляємо на повторну термообробку. В печі вироби отримують рум’янець та досушуються. Ще годинку вони вистоюються на підприємстві, а потім відправляються на фасування, щоб скоріше потрапити до вас на кухню!
⠀
Вироби «Герчак» стануть ідеальним доповнення до вашого столу. Замовляйте й насолоджуйтеся хрумкими смаколиками!