Новини

Сухарні вироби ніколи не втрачали популярності.

Довгий термін зберігання робить такий продукт «палочкою-виручалочкою» для господинь. Хрусткі грінки та грісіні ідеально доповнять ваші страви, а ще — їх зручно брати в дорогу. 

Дехто вважає, що грінки роблять із сухого хліба. Проте це зовсім не так. Ми використовуємо спеціальне тісто, а не готові засушені вироби.

Найважливіше в грінках, грісіні та крутонах «Герчак» — технологічний процес приготування. Спочатку ми замішуємо тісто, а потім — випікаємо сухарні плити. Вони вистоюються 14−20 годин. Такий «відпочинок» запобігає заминанню виробів при нарізанні на скибки. Готові скибочки відправляємо на повторну термообробку. В печі вироби отримують рум’янець та досушуються. Ще годинку вони вистоюються на підприємстві, а потім відправляються на фасування, щоб скоріше потрапити до вас на кухню! 

Вироби «Герчак» стануть ідеальним доповнення до вашого столу. Замовляйте й насолоджуйтеся хрумкими смаколиками!